Jalupro

Jalupro

Incapand cu varsta de 25 de ani, cantitatea de colagen produsa de pielea noastra se reduce cu 1-1,5% pe an; in consecinta in jurul varstei de 45 de ani detinem aproximativ 75% din totalul de colagen necesar pielii, cu rol in mentinerea aspectului tanar al acesteia. Acest fenomen se poate petrece chiar si inainte de varsta de 25 de ani (imbatranire prematura), in special in caz de dieta deficitara, fumat, stres, expunere repetata si prelungita la razele UV (soare sau solar), tratamente cu anumite medicamente (in special corticoizi),etc.

Pentru contracarea acestui fenomen se recomanda un tratament local la nivelul profund al pielii, menit sa reactiveze metabolismul celular si sinteza celor doua proteine esentiale pentru sanatatea si frumusetea pielii tale: colagenul si elastina.

De aceea a fost creat Jalupro, un produs injectabil steril care introduce la nivelul profund al pielii un complex special de aminoacizi esentiali (Glicina, L-Prolina, L-Lizina, L-Leucina) + acid hialuronic, 100% biocompatibil pielii tale, menit sa stimuleze productia colagenului si elastinei si implicit reitinerirea vizibila a pielii.

Biorevitalizare

Studiile clinice au demonstrat ca tratamentul cu Jalupro:

  • Estompeaza ridurile din zona fetei, gatului sau decolteului
  • Reface tonusul, elasticitatea si densitatea pielii
  • Hidrateaza profund pielea, stimuleaza regenerarea celulara si refacerea tesuturilor
  • Estompeaza cearcanele

Tratamentul este bine tolerat de toti pacientii si este eficient in combaterea imbatranirii cutanate, rehidratare profunda, atenuarea vergeturilor si in tratamentul alopeciei areate. Sunt necesare 4 sedinte de de tratament, la interval de 7-10 zile, iar ulterior pentru mentinerea efectului se reface o data sau de 2 ori pe an. iar pentru mentinerea efectului se recomanda refacerea tratamentului de 1-2 ori pe an, in funtie de gradul de imbatranire al pielii si de stilul de viata al pacientului.

Biorevitalizare

Pentru completarea si mentinerea efectului cu Jalupro a fost creata gama Proglyme, cu aceleasi principii active:

  • Proglyme Solutie Buvabila cu L-aminoacizi concentrati
  • Proglyme Crema de Fata 2% L-aminoacizi, Acid Hialuronic, Vitamina A si E
  • Proglyme Ser Intensiv 3% L-aminoacizi, Acid Hialuronic, Vitamina A si C
  • Proglyme Gel Contur Ochi 4% L-aminoacizi, Acid Hialuronic, Vitamina C
  • Proglyme Masca Efect Intensiv 4% L-aminoacizi
  • Proglyme Crema de Corp 2% L-aminoacizi, Acid Hialuronic, Ulei de Jojoba

Pentru mai multe informatii privind terapia A.R.T.: www.aminoterapia.ro

Articole similare
Consultatie online