Marirea sanilor - pasii de urmat

Marirea sanilor - pasii de urmat

Marirea sanilor - pasii de urmat

Daca vrei sa iti faci o operatie de marire a sanilor iata la ce sa te astepti si pasii care trebuie urmati:

Consultul - este primul pas in care te intalnesti cu chirurgul esthetician. El va evalua marimea actual a sanilor, marimea si conformatia toracelui, cantitatea si caliatea pielii ce inveleste sanul. In functie de toate acestea si de ceea ce iti doresti veti stabili impreuna marimea implantelor si calea de abord - in santul de sub san sau in jurul areolei. De asemenea se va face o evaluare a starii tale de sanatate precum si a istoricului tau medical-boli, operatii, alergii.

Operatia - programata de comun acord in primul pas, are loc sub anestezie generala. Se introduce implantele stabilite, se face o sutura intradermica, se panseaza si se pune bustiera medicala adaptata noilor dimensiuni ale sanilor si toracelui tau. Postoperator vei ramane in clinica pana a doua zi, vei primi calmante si antibiotic si ti se va schimba pansamentul inainte de externare.

Perioada postoperatorie - recuperarea - odata externata vei merge acasa unde vei urma tratamentul antibiotic si antiinflamator prescris la externare. Vei reveni pentru control si schimbarea pansamentului la 2-3 zile conform programului stabilit cu chirurgul tau plastician. Foarte important in aceasta perioada - nu faci efort fizic, nu conduci timp de minim 3 saptamani, nu faci dus general deoarece suturile nu trebuie sa vina in contact cu apa pana la suprimarea firelor, bustiera trebuie purtata in permanenta timp de 6 saptamani. La cca 1 saptamana de la suprimarea firelor este recomandata aplicarea pe cicatricile postoperatorii a unei crème pentru cicatrizare pe care ti-o va recomanda chirurgul tau plastician.

Articole similare
Consultatie online