Marirea sanilor

Marirea sanilor

Marirea sanilor

Exista anumite aspecte estetice prin care ne definim increderea in propria persoana si prin care se defineste si imaginea cu care suntem vazuti in exterior. Forma, dimensiunile si pozitia sanilor este unul dintre ele, poate cel mai important uneori; de aceea marirea sanilor cu implante siliconice este una dintre cele mai frecvente interventii de chirurgie estetica solicitate.

Odata decizia luata, primul pas este consultul efectuat de chirurgul estetician. In timpul acestui consult se stabilesc tipul si dimensiunile implantelor precum si calea de abord ce se va folosi, implantele putand fi introduse prin marginea inferioara a areolei, prin santul de sub san sau prin axila, cel mai frecvent folosite fiind primele doua. Toate acestea se hotarasc de comun acord in functie de dorinta pacientei, de "starea de fapt" locala, precum si de opinia chirurgului estetician care este cel mai in masura sa va sfatuiasca ce se potriveste cel mai bine.

Interventia se efectueaza sub anestezie generala si consta in introducerea implantelor mamara prin o incizie efectuata in jururul areolei sau in santul submamar si plasarea lor sub muschiul mare pectoral. Sutura la tegument se efectuaeaza intradermic pentru o cicatrice cat mai discrete. Postoperator se pune o bustiera speciala, medicala, ce va fi purtata in permanenta timp de 6 saptamani. Firele de sutura se vor suprima la 14 zile, timp in care trebuie evitat contactul local cu apa pentru a evita infectarea plagilor postoperatorii. In perioada imediat postoperatorie aspectul sanilor este usor nenatural, sanii sunt umflati iar implantele par prea sus. Acest lucru se va schimba in timp, implantele coboara usur, edemul cedeaza si sanul se rotunjeste si se inmoaie recapatand consistenta naturala.

Articole similare
Consultatie online